Informasjon om bassengterapi

Vi følger kommunale/nasjonale råd og retningslinjer i forhold til korona.

Bassengterapi er en behandlingsform på lik linje med, og ikke minst like viktig som individuell behandling. Det vil være 10 pasienter på hver bassenggruppe. Det er fysioterapeutene som gjør en faglig vurdering av hvem som får bli med i gruppene.

Når du har fått tildelt plass i en bassenggruppe, vil denne plassen vare en viss periode. Nye vurderinger vil da bli gjort etter denne perioden.  Hver time koster kr. 130,-, frem til grensen for frikort er oppnådd. Du må oppgi datoen som står på kortet.

Blir du forhindret til å møte til en time må du gi beskjed snarest, og senest 24 timer virkedagen før. Bassengtime, som er avbestilt senere en 24 timer virkedagen før, blir belastet med avbestillingsgebyr bestående av både egenandel til fysioterapeut og Helfo. Dette går ikke inn under frikort ordningen. Gir du beskjed pr. sms, husk å skrive hvilken bassengtime det gjelder: dag, klokkeslett og navnet ditt.

En navneliste med ditt navn på, vil bli oppbevart i resepsjonen i badeparken. Du krysser deg av på listen når du kommer. Du vil få utlevert et nøkkelarmbånd, som du bruker i  garderobeskapet.

Det er innbyggere i Bamble kommune som i utgangspunktet blir prioriterte til bassenggruppene.

Friskvern vanntrening – Badeparken

Bamble Friskvern har vanntrening ledet av fysioterapeut. Dette er et tilbud for alle. Her er det ikke begrensning på antall som deltar, og du er ikke pliktig til å gi beskjed om du kommer eller ikke.  Friskvern vanntrening er:
– mandager kl. 14.00 -15.00 og
– fredager  kl. 09.00 -10.00.

Kommunen stiller med gratis instruktør, men du må betale for inngangsbillett til Badeparken som er kr. 100,-. Dette inngår ikke i frikortordningen til Helfo.

GRASMYR SVØMMEHALL

Om svømmeanlegget

Bassenget har heve- og senkefunksjon med skillevegg, slik at det er mulig å ha oppvarmet vann for eksempelvis reumatikere eller andre som har behov for dette.

Hver fredag ettermiddag varmes vannet i deler av bassenget opp og kan benyttes til terapibad.

Bassenget skal være et tilbud til alle kommunens innbyggere, og er utstyrt med handikapheis, rullestoler som tåler klorvann og en seng som kan senkes ned i vannet.

Svømmehallen har badstue i både dame- og herregarderoben.

Barn under 12 år må ha følge med en voksen.

Babyer må bruke badebleie. Dette får du kjøpt i resepsjonen.

Åpningstider

Mandag til fredag kl. 16.00 – 21.00
Lørdag og søndag kl. 12.00 – 17.00

Priser

Enkeltbillett voksen: 100 kr.
Enkeltbillett barn/studenter/honnør: 60 kr.

Klippekort (10 klipp) voksen: 650 kr.
Klippekort (10 klipp) barn/studenter/honnør: 350 kr.

Årskort voksen: 3 150 kr.
Årskort barn/studenter/honnør årskort : 1 700 kr.
Årskort familie (2+2 eller 1+3) 4 000 kr.

Barn under 3 år – Gratis
Gratis inngang for ledsagere ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis

For flere aktiviteter se hjemmesiden til Friskvern, Frisk Bris og Bamble kommune.