Andreas Roeim

Fysioterapeut

Andreas Roeim

Alle pasienter som går til fysioterapi hos meg får en personlig tilpasset plan. Vi går sammen gjennom resultatet av undersøkelsen, og planlegger tidspunkt for evt. ny behandling.

For pasienter der langvarig oppfølging er aktuelt, er det mulig å få et individuelt tilpasset tilbud på en oppfølgingspakke til gunstige priser, og betingelser.

Timebestilling på nett: www.mestringsbasen.no/time, eller per tlf./SMS 970 35 614.

Priser

Introduksjonskampanje hos Skjærgårdsklinikken:

Første konsultasjon                              60 min:            kr. 590,-. Dette inkluderer oppsett av personlig tilpasset behandlingsplan.

Fysioterapi oppfølgingstime               30/40 min       kr. 590,-

Fysioterapi oppfølgingstime               60 min             kr. 670,-

Trening/fysioterapi i gruppe               pr. gang          kr. 180,-

Trening/fysioterapi i gruppe               klippekort 8 ganger    kr. 1080,-

Annen veiledning, stressmestring       60 min             kr.  700,-

Avtaler som ikke blir avbestilt  innen 24 timer før oppsatt tid, blir fakturert med et gebyr på kr. 350,-. 

Om Andreas

Andreas er Porsgrunnboer, og utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo, OsloMet. Han står for en moderne fysioterapi med blikk for hele mennesket, og med fokus på hva som er viktig for deg.

Som fysioterapeut har han ved siden av allmenn fysioterapi erfaring fra revmatologi, ortopedi, og barnefysioterapi, samt drift av tilrettelagte trenings- og folkehelsetilbud. Han har også erfaring med oppfølging av sammensatte, stressrelaterte smerte og utmattelsestilstander.

I Bamble er Andreas kjent av mange som fagansvarlig treningsinstruktør i kommunens Friskvernstilbud, et oppdrag han har holdt siden 2019. Andreas er svært faglig engasjert, og «evig student». Han har kurs og etterutdanninger på masternivå innen blant annet fysioterapi for muskel-skjeletthelse, og veiledningsmetodikk. Han er også sertifisert AktivA-fysioterapeut (Aktiv med artrose).

Andreas driver en helprivat praksis som ikke omfattes av Helfo/frikort-systemet. Han gir time på kort varsel, med ventetid på 1-3 uker for de fleste problemstillinger.